Talomat älykoti

Talomat älykoti on täysin kotimainen taloautomaatiojärjestelmä, jonka avulla kotisi turvallisuus, asumismukavuus ja energiatehokkuus nousevat uudelle tasolle. Talomatilla saadaan talotekniikan ohjaukset ja säädöt yhden helppokäyttöisen järjestelmän alaisuuteen. Akkuvarmennettu järjestelmä takaa sen, että nämä kaikki toimivat myös sähkökatkojen aikana.

 

Järjestelmä sisältää monipuolisen valaistuksen ohjauksen, murto-, palo- ja vesivahinkohälytykset sekä valvoo ja ohjaa kiinteistön tekniikkaa. Järjestelmä käyttää valaistuksessa 12V sähköjärjestelmää joka on huomattavasti taloudellisempi ja turvallisempi, kuin normaalit 230V valaisinryhmät. Talomat on suomalainen Avainlippu-tuote joka on laajennettavissa aina pienestä off-grid mökkipaketista isoihin omakotitalojen kokonaisuuksiin. Kysy lisää meiltä – koska me tiedämme.

 

Ominaisuudet:

  • Helppokäyttöinen
  • Laajennettava
  • Valaistuksenohjaus
  • Turvallisuus ja valvonta
  • Hälytykset matkapuhelimeen, etähallinta
  • Kodin laitteiden ohjaus

 

Lisää Talomat-järjestelmästä voit lukea täältä: www.cioy.fi

 

 

RATKAISUMME

Talomat älykoti on kodin kokonaisvaltainen järjestelmä, josta voidaan jokaiselle räätälöidä parhaiten sopiva kokonaisuus tarpeet ja toiveet huomioiden aina elämää helpottavista ominaisuuksista kodin arkisiin ohjauksiin.

Talomat älykoti on helposti kytkettävissä suoraan ympäristöystävälliseen aurinkoenergiaan, jolloin esimerkiksi ledeillä toteutettua pienjännitteellistä energiatehokasta ja tyylikästä valaistusta voidaan käyttää järjestelmän akuilla, jotka toimivat aurinkoenergian varastoina. Näin valaistus ja hälytyksen toimivat myös sähkökatkojen aikana.

Pieniin sähköttömiin kiinteistöihin kuten kesämökit meillä tarjoamme Talomat mökkipakettia, joka kytketään toimimaan aurinkopaneeleilla. Näin kerätyllä aurinkoenergialla voidaan hoitaa mökin sisä- ja ulkovalaistus akkuihin kerätyllä aurinkoenergialla. Tarvittaessa ns. ”vahvaa virtaa” saadaan otettua kodin pienlaitteisiin akuista invertterillä.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!