Ratkaisut kotiin

Tarjoamme kotiin ratkaisuja, joilla voit huolehtia kotisi mukavuudesta kuten lämmityksestä, valaistuksesta, taloautomaatiosta ja turvallisuudesta helposti sekä kustannustehokkaasti säästäen rahaa sekä luontoa mm. aurinkoenergiaa hyödyntäen. Näin voit rauhassa nauttia elämästä tietäen, että läheisesi ja omaisesi ovat turvassa.

Erilaisilla uusilla lämmitysratkaisuilla kuten ilmalämpöpumput, maalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput yhdistettynä esimerkiksi aurinkoenergiaan voidaan huolehtia mm. paljon energiaa kuluttavasta asunnon lämmityksestä edullisesti ja ympäristöystävällisesti. Näihin ratkaisuihin voidaan yhdistää Talomat- kodinohjausjärjestelmä, jolla valvot ja turvaat kotisi ja huolehdit myös kokonaisvaltaisesta valaistuksenohjauksesta luoden kauniin sekä käytännöllisen valistuksen aina tilanteeseen sopivaksi- olit sitten kotona tai matkalla.

Omakotitalon kokoisessa asunnossa sähkönkulutus on jo suurempaa sekä jatkuvaa. Näin ollen se asettaa aurinko- ja energiajärjestelmälle omat korkeat vaatimuksensa, jotta järjestelmä toimii tehokkaasti ja kustannuksia- sekä energiaa säästäen. Omakotitalouksissa käytettävät järjestelmät ovat ns. On-Grid (yhdistettynä sähköverkkoon) järjestelmiä tai akkuvarmennettuja Off-Grid (irti verkosta) järjestelmiä. Näitä järjestelmiä voi valvoa, ohjata ja tarkkailla matkapuhelimella tai tabletilla. Näet myös esimerkiksi aurinkopaneelien kulloisenkin reaaliaikaisen energiatuotannon suoraan omasta matkapuhelimestasi tai voit ohjata asuntosi murtohälytinjärjestelmää tai ovien lukitusta etänä.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!