Tietoa meistä

Energiafiksu on Control Intelligence Oy:n ja Josira Oy:n yhteinen myyntikanava. Tuotamme kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja aina suunnittelusta kokonaisuuksien asennukseen – vankalla ammattitaidolla ja avaimet käteen periaatteella. Energiafiksun showroom sijaitsee Tampereen Tasanteella.

 

Oma ratkaisukeskeinen tiimimme koostuu useasta eri alan ammattilaisesta. Joukkoomme kuuluu  sähkö-, automaatio- ja rakennusinsinöörejä ja -teknikoita, sähköasentajia, rakennusmiehiä sekä ratkaisumyynnin ammattilaisia.

 

Tarjoamamme ratkaisut räätälöidään yksilöllisesti ja kootaan eri toimittajien tuotteista ja komponenteista niin, että saatte käyttöönne kokonaistaloudellisesti edullisen ja laadukkaan kokonaisuuden juuri teidän tarpeisiinne sopivana ja oikein mitoitettuna.

 

Ratkaisuissamme edustamme ja käytämme kaikkia yleisimpiä hyväksi- ja laadukkaiksi havaittuja tuotemerkkejä. Toimimme joustavassa yhteistyössä alan eri toimijoiden ja alihankkijoiden kanssa luoden kokonaispalvelua. Näin pystymme tarjoamaan kattavasti erilaisia yksilöllisiäkin ratkaisuja kustannustehokkaasti ja joustavasti.

 

Yhteistyökumppaniverkostomme koostuu mm. eri laitetoimittajista, suunnittelijoista, rakennusalan eri toimittajista, rekennussuunnitelijoista, sähkösuunnittelijoista, valaistussuunnittelijoista, asentajista jne.

 

Oli sitten tarpeesi yksittäinen ilmalämpöpumppu kesämökille tai teollisuuden suuri aurinkosähköjärjestelmä niin ota yhteyttä – me tarjoamme ratkaisun!