Ilmalämpö

Meillä myytävät ja asennettavat ilmalämpöpumppumerkit on valittu niin, että ne soveltuvat aina parhaiten Suomen pohjoiseen ilmastoon ja etenkin koviin pakkasiin. Edustamme useita Suomessa käytettyjä ja hyviksi havaittuja ja tutkittuja laitemerkkejä joista voidaan yhdessä valita teidän kohteeseenne sopivin vaihtoehto tarpeesta riippuen. Ilmalämpöpumppujen koko ja teho skaalautuvat aina pienestä mökistä suuriin kiinteistöihin.

 

Huom. Suomen markkinoilla on myynnissä myös Etelä-Eurooppaan suunniteltuja Mitsubishi Electric LN-malleja. Me myymme ainoastaan Pohjolan vaativiin olosuhteisiin suunniteltuja malleja. Nämä Pohjolaan valmistetut mallit tunnistat mallinumeron perässä olevasta HZ-kirjainyhdistelmästä.

 

 

Edustamme mm. näitä merkkejä:

 

 

Nykyaikaiset ilmalämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita eli ne tuottavat lämpöä tai viilennystä moninkertaisesti käytettävään sähkömäärään verrattuna. Parhaimmillaan lämpöä saadaan tuotettua ilmalämpöpumpulla vielä jopa yli -32 asteen pakkasessa. Ilmalämpöpumppujen tuottama lämpö on miellyttävää lämpöä ja nykyaikaiset pumput ovat erittäin hiljaisia. Uusi teknologia on tuonut mukanaan myös joukon uusia mukavuutta lisääviä ominaisuuksia (mm. puhalluksen automaattinen suuntaaminen pois huoneessa olevista henkilöistä tai vastaavasti puhalluksen kohdistaminen huoneessa olijoihin, kuinka halutaan) ja laitteista monet ovat etäohjattavia.

 

Ilmalämpöpumppujen SCOP-arvo kertoo laitteen energiatehokkuuden eli vuosihyötysuhteen, jossa on huomioitu vuodenaikojen vaihtelut. Mitä suurempi SCOP-arvo laitteella on, sitä tehokkaammin laite tuottaa lämmintä suhteessa käytettyyn sähköön.

 

Ilmalämpöpumppujen asennuksen saa aina suorittaa vain asentaja, jolla on vaadittava koulutus ja oikeudet käsitellä kylmäaineita, jolla lämpöä siirretään yksiköiden välillä.

 

 

RATKAISUMME

Energiatehokas ilmalämpöpumppu voidaan tuoda osaksi asunnon tai kiinteistön olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää riippumatta siitä, mikä järjestelmä entuudestaan on käytössä. Koska ilmalämpöpumppu on itsessään varsin energiatehokas, voidaan energiasäästöä lisätä aurinkoenergiajärjestelmällä ja täydentää vielä Talomat -kodin ohjausjärjestelmällä. Nämä yhdistettynä saat kiinteistöösi vihreää ympäristöystävällistä lämmitystä, viilennystä, valaistusta ja turvallisuutta. Näiden ratkaisuiden tuoma hyöty näkyy heti pienempänä sähkölaskuna ja ovat satsaus puhtaampaan tulevaisuuteen.

 

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!